Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Tipple Taxi: Ένα project που πρέπει να έρθει στην Ελλάδα...χτες!!!!!

Η ιδέα του Tipple Taxi στο Λονδίνο, αποδείχτηκε ότι είναι μια πολύ έξυπνη, επιχειρηματικά, ιδέα. Η αρχική έμπνευση ήταν να διαμορφωθεί ένα κλασσικό Λονδρέζικο ταξί σε ένα κινούμενο bar, το οποίο κάποιος με την παρέα του (μέχρι πέντε άτομα) θα μπορεί να το νοικιάσει και να πίνει το ποτό του κάνοντας συγχρόνως βόλτα.

Σιγά-σιγά άρχισε να διαφοροποιείται η χρήση του. Το νοικιάζει μια παρέα και έρχεται στο σημείο όπου θα του πεις. Εκτός από τα ποτά το ταξί διαθέτει και μουσική, με τον οδηγό να φροντίζει γι' αυτήν. Η παρέα, που πλέον δεν έχει αριθμητικό περιορισμό, χρησιμοποιεί το Tipple Taxi σαν bar που θα σερβίρονται τα ποτά και τα πίσω του ευρύχωρα αντικριστά καθίσματα για περιοδική ξεκούραση των μελών της παρέας, από τον χορό που γίνεται στο γύρω χώρο.
Κάποιοι το καλούν στον περιβάλλοντα χώρο της δουλειάς τους, μετά το σχόλασμα της Παρασκευής, όπου μαζί με συνάδελφούς τους κάνουν mini party. Μπορείς να το νοικιάσεις μόνος σου ή σε συνεργασία με την εταιρία για να πουλάς ποτά σε events, festivals και συναυλίες.
Πολύ συχνή χρήση κάνουν και οι εταιρίες αλκοολούχων ποτών για τις δημόσιες σχέσεις τους και τη προώθηση των προϊόντων τους.
Οι ιδέες όμως, δεν σταμάτησαν να έρχονται η μία μετά την άλλη. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν press booth για συνεντεύξεις, σαν μικρό κουκλοθέατρο ή κινηματογράφο, σαν στούντιο για φωτογραφήσεις και άλλες πολλές λειτουργίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου