Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τι πρέπει να περιλαμβάνει μια γκαρνταρόμπα;

Τα καταστήματα είναι γεμάτα από νέες αφίξεις και σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε…
Δείτε πώς θα ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας χωρίς σπατάλες!
Ακούστε την καρδιά σας, αλλά μην ξεχνάτε τη λογική σας. 
Δείτε πώς θα τα καταφέρετε.

  • Τροποποιήστε τα ρούχα σας: Μπορείτε να βρείτε αμέτρητα κόλπα στο διαδίκτυο για το πώς να μετατρέψετε τα παλιά σας ρούχα σε κάτι μοναδικό π.χ. τη φαρδιά σας μπλούζα σε φόρεμα ή το μαντήλι σας σε φούστα. Μη φοβηθείτε να τροποποιήσετε τα παλιότερα κομμάτια της ντουλάπας σας δημιουργώντας νέα. Πρόκειται για μια οικονομική λύση που θα σας ανανεώσει περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε!
  • Δώστε έμφαση στα αξεσουάρ: Ένα αξεσουάρ μπορεί να σας δώσει μια εντελώς νέα εμφάνιση και να μετατρέψει ένα παλιό ρούχο που κρέμεται εδώ και μήνες στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας σε ένα μαγικό σύνολο. Κάντε κάθε είδους υπερβολή και τολμήστε να φορέσετε κάτι ακραίο.
  • Αν αγοράσετε κάποια κομμάτια, μην παρασύρεστε από τις τάσεις της μόδας και επιλέξτε κάτι πιο διαχρονικό. Εσείς ξέρετε ακριβώς τι σας ταιριάζει. Οι εποχές αλλάζουν, αλλά το γούστο σας δεν θα πρέπει να αλλάζει κάθε φορά που βλέπετε μια νέα συλλογή ρούχων. Είναι προτιμότερο να καθορίζουν οι εκάστοτε εμπειρίες σας τα ρούχα που επιλέγετε και όχι η μόδα της εποχής. Τα ρούχα δεν κάνουν τη γυναίκα, μάλλον το αντίθετο.
  • Διατηρήστε τα χρώματα των ρούχων σας: Γυρίστε τα ρούχα από την ανάποδη κατά το πλύσιμο, αποφύγετε το υπερβολικό φως του ήλιου και πλύντε τα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου