Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Λάθη που κάνετε με τη γυμναστική και τη διατροφή σας.

Είναι σημαντικό να υπάρχει ανταπόδοση όταν γυμνάζεστε σκληρά και προσέχετε τη διατροφή με σκοπό να έχετε την τέλεια, για εσάς, σιλουέτα. Οι περισσότερες όμως κάνετε αρκετά λάθη στη διατροφή και στη γυμναστική σας με αποτέλεσμα να μη βλέπετε την κατάλληλη πρόοδο. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά τα λάθη και διορθώστε τα.



Τρώτε πολύ λίγο λίπος. Πολλές γυναίκες όταν ξεκινάνε κάποιο πρόγραμμα σωστής διατροφής γίνονται λιποφοβικές, με αποτέλεσμα να αποβάλλουν από τα γεύματά τους κάθε είδος λίπους. Δεν είναι κάθε λίπος παχυντικό, τα καλά λίπη που βρίσκονται στο σολομό, το αβοκάντο, τους ξηρούς καρπούς είναι απαραίτητα σε μια σωστή διατροφή, ειδικά όταν θέλετε να χάσετε βάρος. Ναι, τα καλά λίπη είναι απαραίτητα για να γίνονται σωστές καύσεις στον οργανισμό σας.

Δεν τρώτε μετά τη γυμναστική γιατί φοβάστε ότι θα ξαναπάρετε τις θερμίδες που κάψατε. 
Είναι αλήθεια ότι άμα δεν προσέχετε τι και πόσο τρώτε μετά τη γυμναστική είναι λάθος, αλλά δεν είναι επίσης σωστό να μην τρώτε τίποτα. Ένα υγιεινό γεύμα είναι απαραίτητο για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας και για να θρέψετε τους μύες σας.

Τρώτε μόνο πρωτεΐνη μετά τη γυμναστική. Είναι λάθος, διότι ο οργανισμός σας χρειάζεται και πρωτεΐνες αλλά και υδατάνθρακες για να λειτουργήσει σωστά. Προτιμήστε την πρωτεΐνη, μαζί με μια σαλάτα και μια ποσότητα αναποφλοίωτου ρυζιού ή μια βραστή πατάτα. Πείτε όχι στα στα άσπρα μακαρόνια και γενικότερα στους επεξεργασμένους υδατάνθρακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου