Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ανάδρομος Ερμής από 4 Οκτωβρίου

Επιστροφή στο χαμένο πάθος και τον αισθησιασμό! 
Ο ανάδρομος Ερμής και η επιρροή του σε κάθε ζώδιο. 

Από τις 4 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα γυρίσει και πάλι σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο σταθερό και μυστηριώδες ζώδιο Σκορπιού. Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό γίνεται πολύ πιο μυστικοπαθής και δημιουργεί αρκετές υπόγειες συνομιλίες. Αυτή τη χρονική περίοδο, το σύμπαν σας καλεί να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος και να  επιστρατεύσετε την πιο αναγεννητική ποιότητα αυτής της διέλευσης για να θεραπεύσετε και να μετατρέψετε μερικά από τα πιο βαθιά ριζωμένα ψυχολογικά αρνητικά πρότυπα του παρελθόντος, προκειμένου να βαδίσετε το μονοπάτι της πνευματικής εξέλιξης. Από την άλλη πλευρά, οι καταστροφικές πλευρές αυτής της επιρροής, όπως η ζήλια, η κτητικότητα και οι εμμονές, θα μπορούσαν κυριολεκτικά να διαλύσουν κάποιες σχέσεις. Από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό θα επηρεαστούν περισσότερο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί τις πρώτες τέσσερις μέρες του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες από την 0η ως την 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στο συντροφικό και αρμονικό ζώδιο του Ζυγού. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που κυβερνά τις σχέσεις και την αρμονία ενώ ο Ερμής είναι ο πλανήτης που διέπει την επικοινωνία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι επικοινωνίες μεταξύ των συνεργατών, των φίλων και των εραστών δεν θα είναι αρμονικές και θα πρέπει να καταβληθεί  επιπλέον προσπάθεια για να υπάρξει κατανόηση. Οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις μπορεί να καθυστερήσουν ή να αναβληθούν ή να είναι ασαφείς και να σας αποπροσανατολίσουν. Και επειδή ο Ζυγός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης και του νόμου, κάποια νομικά θέματα μπορεί να αναβληθούν. Οι άνθρωποι τείνουν να είναι περισσότερο εσωστρεφείς και δυσνόητοι, έτσι όλοι μας θα πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε για την επίτευξη της ισορροπίας και της αρμονίας των σχέσεων μας. Από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό θα επηρεαστούν περισσότερο οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και/ή προσωπικούς πλανήτες από την 12η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό και τον Ζυγό το ζώδιό σας και για συμπληρωματικές πληροφορίες διαβάστε επίσης και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Καθυστερήσεις και παρανοήσεις μπορεί να προκύψουν σε σχέση με οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό οίκο σας, των οικονομικών συγχωνεύσεων, και είναι μια δύσκολη χρονική περίοδος για τους κοινούς οικονομικούς πόρους σας και οποιαδήποτε νέα οικονομικά προγράμματα. Εάν δεν μπορείτε να συνάψετε μια νέα οικονομική συμφωνία τώρα, ίσως είναι ένα σημάδι από το σύμπαν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Πιθανόν, πρέπει να σκεφτείτε σε βάθος κάποια πράγματα. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό οίκο σας, των σχέσεων, και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή οι συνεργάτες σας, ίσως αμφισβητήσουν μερικές από τις προσπάθειές σας. Στην καλύτερη περίπτωση, ίσως επανασυνδεθείτε με μια παλιά αγάπη ή συνεργασία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας έρωτας από το παρελθόν ή μια παλιά επαγγελματική συνεργασία ίσως παρουσιαστούν και πάλι στην ζωή σας από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Από την αντίθετη πλευρά, απέχετε από την υπογραφή οποιασδήποτε νέας επαγγελματικής συμφωνίας και περιμένετε για τη σύναψη μιας νέας ερωτικής σχέσης. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό οίκο σας, της εργασίας, και ίσως δεν είστε τόσο αποδοτικοί ή οργανωμένοι στην εργασία σας. Σημαντικά επαγγελματικά έγγραφα θα μπορούσαν να χαθούν ή να αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά σας. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή το προσωπικό σας, αν είστε επιχειρηματίας, θα μπορούσαν να είναι γεμάτες εντάσεις. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την υγεία και την ευεξία, ίσως παραμελήσετε το γυμναστήριο και την υγιεινή διατροφή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βεβαιωθείτε ότι καταναλώνετε υγιεινές τροφές καθώς από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό οίκο σας, της υγείας, οπότε φροντίστε να λάβετε τις αναγκαίες προφυλάξεις. Δεν είναι και η καλύτερη χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε δίαιτα. Αν έχετε αγνοήσει οποιονδήποτε σωματικό πόνο, καιρός να επισκεφτείτε έναν γιατρό. Προσέξτε επίσης τις πληροφορίες που στέλνετε ή λαμβάνετε, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό και συναισθηματικό πέμπτο ηλιακό οίκο σας και ίσως επανασυνδεθείτε με κάποιον/α από το παρελθόν ή αναδυθεί κάποιο πρόβλημα του παρελθόντος στη σχέση σας. Ίσως τώρα δεν θα έχετε τη διάθεση για φλερτ και διασκέδαση και θα αναπολείτε κάποιες παλιές ερωτικές στιγμές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην συζητάτε προβλήματα του παρελθόντος στη σχέση σας καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό οίκο σας, του έρωτα και του πάθους. Αν είστε μόνοι και σκέφτεστε ακόμα μια παλιά αγάπη, κάντε την πρώτη κίνηση για να επανασυνδεθείτε. Τώρα επαναξιολογείτε την πορεία της ερωτικής σας ζωής, τα συναισθήματά σας ή ένα δημιουργικό έργο σας. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας, της οικογένειας και των οικείων προσώπων, και μπορεί να επανασυνδεθείτε με ένα χαμένο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως οι δυο σας έχετε κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς, ίσως απλά θυμηθείτε την υποστήριξη που κάποτε σας είχε προσφέρει. Ήρθε η ώρα να είστε και πάλι μαζί. 

ΛΕΩΝ

Εντάσεις θα μπορούσαν να ξεσπάσουν με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή μια γυναίκα ή ένα συγγενή ή συνεργάτη από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας, της οικογένειας και του σπιτιού. Αν και μπορεί να θελήσετε να αναδιαμορφώσετε το διαμέρισμά σας, οι ακραίες ανακαινίσεις κατοικιών δεν συνιστώνται υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Επίσης μην αγοράσετε κατοικία ή μετεγκατασταθείτε αυτό το διάστημα. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό οίκο σας, της επικοινωνίας, και ίσως αναβληθούν κάποιες συναντήσεις ή υπάρξουν παρανοήσεις στην επικοινωνία. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει εμπλοκές με τα ταξίδια και την τεχνολογία ή να υποκινήσει μερικές άσχημες παρεξηγήσεις. Να είστε σαφείς στην επικοινωνία σας και εξηγήστε τι εννοείτε αρκετές φορές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατηθείτε μακριά από την αγορά τηλεφώνου, υπολογιστή ή τηλεόρασης από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό οίκο σας, της επικοινωνίας και των μεταφορών, καθώς ο ανάδρομος Ερμής είναι αρνητικός για την αγορά νέων ηλεκτρονικών. Επίσης, προσέξτε τα λόγια σας καθώς δεν θα μπορούν να γίνουν κατανοητά. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να συναντήσετε παλιούς φίλους και συναδέλφους ή να κάνετε ένα ταξίδι και να τους συναντήσετε. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο ηλιακό οίκο σας, των οικονομικών, και σας συμβουλεύει να μη βιαστείτε να υπογράψετε μια νέα οικονομική συμφωνία, καθώς είναι πιθανό να μη δώσετε και τόση σημασία στις βασικές λεπτομέρειες. Από τη θετική πλευρά, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να πάρετε πίσω χρήματα που σας χρωστάνε. 

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε πού ξοδεύετε τα χρήματά σας. Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο ηλιακό οίκο σας, των χρημάτων, και δημιουργεί προβλήματα στις οικονομικές σας συναλλαγές ή με ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή μπορεί να κάνετε μια οικονομική συμφωνία χωρίς να υπολογίσετε όλες τις παραμέτρους. Απέχετε από την υπογραφή συμφωνιών, στεγαστικών δανείων ή μισθωμάτων, ίσως κρύβουν παγίδες ή δεν θα μπορούν να οριστικοποιηθούν. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και σας καλεί να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και να δημιουργήσετε αντίγραφα των πολύτιμων αρχείων σας καθώς επίσης να έχετε τις επιφυλάξεις σας σε νέες γνωριμίες που κάνετε. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις με τα πλησιέστερα σε σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τα καυστικά λόγια σας και μακριά από ψυχολογικά τεχνάσματα και παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, προκαλώντας πιθανές ατυχίες με τα ταξίδια, την τεχνολογία και την επικοινωνία. Αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεάσει τους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δωδέκατο ηλιακό οίκο σας, του υποσυνειδήτου, έτσι επεξεργάζεστε το παρελθόν σας, τα λάθη σας και τις αδυναμίες σας, τι έχετε μάθει από τις εμπειρίες σας. Επειδή ο δωδέκατος οίκος συνδέεται με τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο, έτσι ίσως μια ταινία ή ένα βίντεο του παρελθόντος αφυπνίσουν τις νοσταλγικές αναμνήσεις σας. Αν είστε καλλιτέχνης, μια λανθάνουσα ιδέα ίσως αποκαλυφθεί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το υποσυνείδητό σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργό και θα επεξεργάζεστε παλαιά ζητήματα καθώς από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον κρυφό και πνευματικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σας. Μην εκπλαγείτε αν έχετε έντονα όνειρα, παράξενες στιγμές deja vu και έντονες αναμνήσεις από το παρελθόν σας που έρχονται στο μυαλό σας για να σας κάνουν να προβληματιστείτε. Στο ζώδιό σας αρέσει η ελευθερία, έτσι θα έχετε τάσεις φυγής. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, έτσι μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα με την ομαδική εργασία ή μια φιλία. Εάν εργάζεστε σε ομάδα, ίσως δημιουργηθεί διχόνοια μεταξύ των μελών της. Και επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, δημιουργήστε αντίγραφα των αρχείων του υπολογιστή σας εκ των προτέρων, καθώς κινδυνεύουν να χαθούν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επανενωθείτε με τους φίλους σας ή μια κοινωνική ομάδα καθώς από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική χρονική περίοδος για να αναζητήσετε πρώην συναδέλφους ή να επιστρέψετε σε μια παλιά ομάδα κοινωνικής δικτύωσης. Όχι μόνο θα περάσετε ευχάριστα αλλά θα μπορούσε επίσης να σας παρουσιαστεί μια νέα δουλειά, αφού οι διασυνδέσεις του παρελθόντος είναι γόνιμες κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σας, της καριέρας και της εξουσίας, έτσι ίσως  ξεσπάσουν συγκρούσεις με τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας ή έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας με τους πελάτες σας και την τεχνολογία. Εάν ξαφνικά οι υπολογιστές της εταιρείας σας, μυστηριωδώς δεν λειτουργούν, μπορείτε να κατηγορήσετε τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος είναι γνωστό ότι προκαλεί δυσλειτουργία σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τον τρόπο επικοινωνίας σας με τους ανωτέρους σας στην εργασία, ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και ασάφειες στα λόγια από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σας, της καριέρας. Από τη θετική πλευρά, επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά τους άνδρες, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε ειρήνη με ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας. Αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο για να μιλήσετε και να άρετε τις παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ένατο ηλιακό οίκο σας, των μακρινών ταξιδιών και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έτσι θα μπορούσατε να έχετε καθυστερήσεις ή ανατροπές με οποιαδήποτε ταξίδια. Προσπαθήστε να αναβάλετε τα ταξίδια σας, διαφορετικά αν αυτό δεν είναι εφικτό, λάβετε τις αναγκαίες προφυλάξεις. Ίσως και να ταξιδέψετε κάπου όπου έχετε ξαναπάει. 

ΙΧΘΥΕΣ

Επανασυνδεθείτε με άτομα που ζουν μακριά σας, ασχοληθείτε και πάλι με μια γνώση που έχετε εγκαταλείψει από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ένατο ηλιακό οίκο σας, της ανώτερης γνώσης και των ταξιδιών. Αν όμως έχετε προγραμματίσει ένα μακρινό ταξίδι, ελέγξτε τα δρομολόγια ή την κράτηση δύο φορές, καθώς ίσως δημιουργηθούν ασάφειες και παρανοήσεις. Επίσης, επικοινωνήστε με προσοχή. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό οίκο σας, των κοινών οικονομικών, και δημιουργεί παρανοήσεις με χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους ή προβλήματα με τα χρέη σας και τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας. Σε όλα τα παραπάνω θέματα αναμένετε επίσης καθυστερήσεις και ανατροπές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου